Calculator | Opmeter

CALCULATOR/OPMETER

Cijferjongleur

Kunnen mensen jou niets wijsmaken zonder de juiste cijfers voor te leggen? Jongleer jij met berekeningen en win jij altijd argumenten met feitelijke gegevens? 

Hou jij ervan om de noden van klanten om te zetten in een offerte die klopt, die perfect afgelijnd is op de heersende prijzen? Wil je deze skills inzetten in een ambitieus bedrijf gespecialiseerd in industrieel leidingwerk?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij NLT-Pivaco zijn we op zoek naar een calculator/opmeter die van aanpakken weet en die tussen de lijntjes kan lezen. Een padvinder op zoek naar de juiste informatie.

Wie zijn wij?

Vooraleer je besluit om met ons in zee te gaan, stellen we ons best even voor. Wij zijn marktleider in het plaatsen van industrieel leidingwerk, gespecialiseerd in RVS. Daarnaast bieden we onze klanten ook het volledige aanbod aan complementaire industriële diensten aan en begeleiden hen van engineering tot indienststelling. Onze thuishaven bevindt zich in Temse, niet ver van de Schelde, maar we blijven met onze voeten stevig aan wal. In het industriepark worden we omringd door tal van innovatieve bedrijven.

Jouw functie in een notendop

·       Jij staat in voor de het opmaken van calculaties en offertes op basis van het lastenboek of de mondelinge vraag van de klant.

·       Jouw luisterend oor stelt je in staat om de noden van de klant perfect in kaart te brengen en om te zetten in een aansprekende en sluitende aanbieding.

·       Als calculator/opmeter bepaal jij de benodigde installatietijd vlot aan de hand van ons calculatiemodel.

·       Jij vraagt offertes op bij leveranciers of onderaannemers en lijnt zo de gebudgetteerde prijzen af op de marktconforme tarieven.

·       Je voert niet alleen uit, maar denkt ook actief mee over het optimaliseren van het calculatie-en offerteproces.

·       Jij bent een nieuwsgierige oplossingszoeker. Jij zoekt graag naar alternatieve (technische) oplossingen die een optimale werking kunnen garanderen.

·       De oplossingen die je vindt, voer je vervolgens ook door aan de verschillende calculatie-en offertetools, in samenspraak met de teamleider van de Sales-afdeling.

Wie ben jij?

·       Jij jongleert graag met cijfers. Berekeningen vallen vlotjes uit je mouw en kloppen tot in de puntjes.

·       Skills als het werken met accurate cijfers en het opstellen van nauwkeurige rapporten zitten verstevigd in jouw vaardigheidsgordel. Je kan efficiënt werken in de Microsoft Office toepassingen.

·       Je bent punctueel en resultaatgericht.

·       Aangezien jij binnen je functie regelmatig met diverse profielen communiceert, ben jij vlot en professioneel in de omgang en beschik jij naast een perfecte kennis van het Nederlands en Engels ook over een basiskennis Frans.

·       Binnen jouw functie krijg je heel wat verantwoordelijkheid voorgeschoteld. Je kan dan ook perfect zelfstandig te werk gaan, neemt graag initiatief en denkt in oplossingen in plaats van in problemen.

·       Jij weet als geen ander dat geen enkele planning de realiteit overwint. Je kan je makkelijk flexibel opstellen, speelt dynamisch in op veranderingen en kan makkelijk omgaan met tijdsdruk en stress. Daarnaast respecteer je deadlines.

·       Verder is eerlijkheid ook één van onze kernwaarden, want ‘transparancy builds trust’. Je doet wat je belooft en je belooft enkel wat je kan doen.

·       Ervaring in onze sector? Da’s een grote meerwaarde! Een gezonde dosis interesse wordt bovendien sterk geapprecieerd.

·       Als calculator ben jij soms op de baan, daarom is een rijbewijs B noodzakelijk.

Wat bieden wij jou?

·       Een voltijds contract als bediende (40u);

·       Een afwisselende, gevarieerde en uitdagende job in een dynamisch team;

·       Een professionele en fijne werkomgeving met veel ervaring;

·       Een competitief en aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen;

·       Doorgroeimogelijkheden.

 

Is een job als calculator/opmeter bij NLT-Pivaco jou op het lijf geschreven? Leid jij binnenkort de berekeningen en offertes binnen ons bedrijf in goede banen? Zend dan als de bliksem je cv en motivatiebrief naar jobs@cordeel.eu.