Engineer | Ontwerper

ENGINEER | ONTWERPER

Industrieel uitvinder


Als ontwerper bij NLT-Pivaco vind jij de zotste en meest doordachte industriële leidingsinstallaties uit. Jij experimenteert vlot met nieuwe projecten en vindt nieuwe inventieve oplossingen voor de noden van onze klanten. 

Jouw sterkte? 3D design, productontwerp, sterkteberekeningen en kennis van stromingsleer. Met die skills op zak, creëer jij in een mum van tijd de basis voor onze uiterst professionele industriële installaties.

Heb jij een passie voor industrieel leidingwerk, technisch tekenen en het creëren van ontwerpen op maat? Dan wordt NLT-Pivaco mogelijks jouw nieuwe uitvalsbasis.  

Wie zijn wij?

Vooraleer je besluit om de krachten te verenigen, stellen we ons best even voor. Wij zijn marktleider in het plaatsen van industrieel leidingwerk, gespecialiseerd in RVS. Daarnaast bieden we onze klanten ook het volledige aanbod aan complementaire industriële diensten aan en begeleiden hen van engineering tot indienststelling. Onze thuishaven bevindt zich in Temse, niet ver van de Schelde, maar we blijven met onze voeten stevig aan wal. In het industriepark worden we omringd door tal van innovatieve bedrijven.

Jouw functie in een notendop

·       Als Engineer/Ontwerper sta jij in voor het ontwerpen en technisch uitwerken van onze industriële leidingsinstallaties.

·       Je zet process & instrumentation diagrammen (P&Id’s) om in een realiseerbaar ontwerp.

·       Jij jongleert moeiteloos met cijfers.

·       Je werkt vlot zelfstandig, maar staat ook graag de projectleider bij tijdens de uitvoering van een project.

·       Je staat ook onze sales afdeling bij met je technische kennis en assisteert bij het overtuigen van de klant.

·       Jij stelt duidelijke specificaties op voor de installatie en de benodigde componenten. Zo kunnen de uitvoerders makkelijk met jouw plannen aan de slag om het ontwerp om te zetten in de realiteit.

·       Jij controleert grondig of nieuwe ontwerpen voldoen aan het bestek, de regelgeving en keuringseisen.

Wie ben jij?

·       Als ware uitvinder met een sterke visuele verbeelding word je graag uitgedaagd om creatieve oplossingen te bedenken die beantwoorden aan de behoeften van de klanten.

·       Jij streeft naar vernieuwing en zet je maar al te graag aan nieuwe innovatieve ontwerpen, methoden, technieken en ideeën. Zo creëer jij de basis voor onze industriële leidingsinstallaties.

·       Jij bent van nature nieuwsgierig en leergierig en wil mee zijn met de actuele ontwikkelingen binnen jouw vakdomein. Je houdt je kennis up-to-date.

·       Net als jouw ontwerpen, ben jij accuraat, nauwkeurig en stipt.

·       Je bent een technisch tekenaar in hart en nieren. Jouw ultieme toolset bestaat uit Inventor of gelijkwaardige software. Wil je jouw tegenstander echt omverblazen, dan beroep je je op Autocad/Autocad Plant 3D.

·       Kennis van stromingsleer, sterkteleer en proces-engineering vormen een mooie plus.

·       Je kan vlot schakelen binnen de Microsoft Office toepassingen.

·       Je zit niet steeds achter je plannen, maar gaat ook in gesprek met anderen. Daarom communiceer je vlot in het Nederlands en Engels.

·       Jouw innovatieve vaardigheden deed je op in een technische richting of doorheen diverse jaren ervaring.

·       Je speelt snel in op de noden van onze klanten en gaat geregeld bij hen langs. Je hebt dan ook je rijbewijs B op zak.

 

Wat bieden wij jou?

·       Een voltijds contract als bediende (40u);

·       Een afwisselende job in een dynamisch team;

·       Een professionele en fijne werkomgeving met veel ervaring;

·       Een competitief en aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen;

·       Doorgroeimogelijkheden.

 

Is een job als Engineer/Ontwerper bij NLT-Pivaco jou op het lijf geschreven? Werk jij binnenkort mee aan onze industriële leidingsinstallaties ? Stuur dan als de bliksem je cv en motivatiebrief naar jobs@cordeel.eu.