Fitter

FITTER

Industrieel knutselaar met precisie

Als fitter zorg jij voor een naadloze aaneensluiting van piping systemen. Jij hebt geen hoogtevrees en bouwt minutieus mee aan industrieel leidingwerk op maat. Jij werkt met precisie en gezond verstand, jouw metingen zijn tot op de millimeter en je blijft rustig onder stress. Zo creëer jij de perfecte pipe spool. 

Klinkt dit als een functie die jou op het lijf is geschreven?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij NLT-Pivaco zijn we op zoek naar een fitter met kennis van zaken. Een fitter die gemotiveerd en accuraat aan de slag wil.

Wie zijn wij?

Vooraleer je besluit om met ons in zee te gaan, stellen we ons best even voor. Wij zijn marktleider in het plaatsen van industrieel leidingwerk, gespecialiseerd in RVS. Daarnaast bieden we onze klanten ook het volledige aanbod aan complementaire industriële diensten aan en begeleiden hen van engineering tot indienststelling. Onze thuishaven bevindt zich in Temse, niet ver van de Schelde, maar we blijven met onze voeten stevig aan wal. In het industriepark worden we omringd door tal van innovatieve bedrijven.

Jouw functie in een notendop

·       Jij voert plaatselijke opmetingen uit.

·       Je kan zelf isometrische schetsen uittekenen, vlot lezen en begrijpen.

·       Met precisie en nauwkeurigheid kan jij leidingwerk inmeten, fitten en inbouwen.

·       Jij weet dat een project staat of valt met een correct geplaatst piping netwerk, je zorgt er mee voor dat onze installatie een streling voor het oog is.

·       Jij prefabriceert diverse leidingen.

·       Jouw sterkte? Het ontwerpen, fitten en installeren van piping netwerken.

·       Verder maak en plaats jij supports, (de)monteer jij flensverbindingen en bedien jij de hoogtewerker of heftruck. Hoogtevrees is een voor jou een onbekend concept.

Wie ben jij?

·       Aangezien jij als geen ander weet hoe onze piping netwerken in elkaar zitten, beschik jij over een stevige portie technische kennis en inzicht.

·       Je hebt kennis van materialen als staal en inox, lastoestellen, slijpmolens, handboormachines en kent veel van montagetechnieken.

·       Je houdt ervan de handen uit de mouwen te steken en fysiek aan de slag te gaan.

·       Binnen jouw functie krijg je heel wat verantwoordelijkheid voorgeschoteld. Je kan dan ook perfect zelfstandig te werk gaan, neemt graag initiatief en denkt in oplossingen in plaats van in problemen.

·       Daarnaast werk je ook vlot in teamverband.

·       Jouw oog voor detail primeert binnen jouw functie. Je gaat steeds voor een perfecte afwerking.

·       Jij weet als geen ander dat geen enkele planning de realiteit overwint. Je kan je makkelijk flexibel opstellen, speelt dynamisch in op veranderingen en kan makkelijk omgaan met tijdsdruk en stress. Daarnaast respecteer je deadlines.

·       Aangezien jij verantwoordelijk bent voor een kwalitatieve uitvoering, let jij steeds goed op de veiligheid op de werf en daarbuiten. Jij hebt een groot veiligheidsbesef en beschikt al over een VOL-VCA attest of wil dit graag behalen.

·       Als fitter ben jij geregeld op de baan, daarom is een rijbewijs B noodzakelijk.

·       Naast een rugzak vol goesting om erin te vliegen, heb jij ook minstens twee jaar ervaring op zak.

·       Beschik jij al over lascertificaten? Da’s een plus!

·       Je volgde een opleiding mechanica of constructie-lassen/pijpfitten-lassen-monteren of hebt al gelijkwaardige ervaring op zak.

Wat bieden wij jou?

·       Een voltijds contract als arbeider (40u);

·       Een afwisselende job in een dynamisch team;

·       Een professionele en fijne werkomgeving met veel ervaring;

·       Een competitief en aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen;

·       Doorgroeimogelijkheden.

 

Is een job als fitter bij NLT-Pivaco jou op het lijf geschreven? Stel jij binnenkort onze industriële pijpleidingsystemen samen? Zend dan als de bliksem je cv en motivatiebrief naar jobs@cordeel.eu.