Meewerkende voorman

MEEWERKENDE VOORMAN 

Jij houdt het schip draaiende

 

Als meewerkende voorman ben jij de eerste stuurman op het schip. Jij bent het aanspreekpunt voor collega’s en klanten. Jij bent diegene naar wie men kijkt bij vragen of problemen. En dat vind je leuk, want het opvolgen en aansturen van een team zit in je bloed. Je zeemansbenen staan niet stil en je steekt ook graag zelf de handen uit de mouwen. Bovendien zorgen je passie voor of interesse in industrieel leidingwerk ervoor dat je elke dag met plezier naar je werk vertrekt.

Klinkt dit als een functie die jou op het lijf is geschreven?

Dan vaar je bij ons de juiste richting uit. Bij NLT-Pivaco zijn we op zoek naar een meewerkende voorman die onze projecten en teams de wind in de zeilen geeft. 

Wie zijn wij?

Vooraleer je besluit om met ons in zee te gaan, stellen we ons best even voor. Wij zijn marktleider in het plaatsen van industrieel leidingwerk, gespecialiseerd in RVS. Daarnaast bieden we onze klanten ook het volledige aanbod aan complementaire industriële diensten aan en begeleiden hen van engineering tot indienststelling. Onze thuishaven bevindt zich in Temse, niet ver van de Schelde, maar we blijven met onze voeten stevig aan wal. In het industriepark worden we omringd door tal van innovatieve bedrijven.

Jouw functie in een notendop

·       Jij bent het aanspreekpunt voor collega’s, werfleiding, projectleiding en klanten.

·       Jij stuurt je team aan, maar steekt ook mee de handen uit de mouwen.

·       Jij coördineert jouw specifieke project en zorgt ervoor dat alles goed verloopt.

·       Jij voert regelmatig werkoverleggen met je team.

·       Jij rapporteert vlot de voortgang van de werkzaamheden aan je directe leidinggevende.

·       Jij voert kwaliteitscontroles uit. Daarbij let je op de naleving van de geformuleerde kwaliteits-, milieu-, en veiligheidsdoelstellingen.

Wie ben jij?

·       Aangezien je als meewerkende voorman verantwoordelijk bent om jouw team aan te sturen en jouw project in goede banen te leiden, kan jij zelfstandig werken en neem jij initiatief. Je wordt nu en dan geroemd omwille van je leiderscapaciteiten.

·       Jij steekt binnen jouw functie ook heel vaak zelf de handen uit de mouwen. Daarom beschik je over een goede technische kennis. Materialen zoals staal en inox of toestellen zoals slijpmolens, een handboormachine of een lastoestel kennen voor jou nog maar weinig geheimen. Bovendien slijp je maar al te graag je montagetechnieken bij.

·       Als meewerkende voorman werk jij ordelijk en nauwkeurig. Jouw oog voor detail laat niets onopgemerkt binnen het project waar je aan werkt. Jij streeft dan ook naar een perfecte afwerking.

·       Jij ziet jouw project als meer dan de volgende to do op je lijstje. Jij houdt ervan om constructief mee te denken om zo het beste en efficiëntste resultaat te bereiken.

·       Je klanten en partners en team kunnen op jou rekenen, jij komt immers steeds je afspraken na. Bovendien kan je goed om met tijdsdruk en ben jij erg flexibel.

·       Binnen het project dat jij leidt en waar jij aan meewerkt heb jij aandacht voor de veiligheidsmaatregelen, de kwaliteits-, milieu- en energienormen en geef jij het goede voorbeeld.

·       Jij let steeds op de kostenefficiëntie van het project.

Wat bieden wij jou?

·       Een voltijds arbeiderscontract (40u);

·       Een afwisselende job in een dynamisch team;

·       Een professionele en fijne werkomgeving met veel ervaring;

·       Een competitief en aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen;

·       Doorgroeimogelijkheden.

 

Is een job als meewerkende voorman bij NLT-Pivaco jou op het lijf geschreven? Stuur jij binnenkort diverse projecten en teams aan binnen ons bedrijf? Zend dan als de bliksem je cv en motivatiebrief naar jobs@cordeel.eu.