Projectleider

PROJECTLEIDER 

Bezieler van industriële leidingsinstallaties op maat

 

Als projectleider bouw jij industriële droomwerelden op maat. Jij staat in voor de projectadministratie en zorgt voor een tijdige en kwalitatieve uitvoering van A tot Z. Jij bent het aanspreekpunt voor alle betrokken partijen binnen jouw project. Als georganiseerde leider volg jij jouw vooropgezet plan en stuur jij alle betrokken partijen aan. Bovendien zorgen je passie voor of interesse in industrieel leidingwerk ervoor dat je elke dag met plezier naar je werk vertrekt.

Klinkt dit als een functie die jou op het lijf is geschreven?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij NLT-Pivaco zijn we op zoek naar een projectleider met een plan. Een projectleider die van aanpakken weet.

Wie zijn wij?

Vooraleer je besluit om met ons in zee te gaan, stellen we ons best even voor. Wij zijn marktleider in het plaatsen van industrieel leidingwerk, gespecialiseerd in RVS. Daarnaast bieden we onze klanten ook het volledige aanbod aan complementaire industriële diensten aan en begeleiden hen van engineering tot indienststelling. Onze thuishaven bevindt zich in Temse, niet ver van de Schelde, maar we blijven met onze voeten stevig aan wal. In het industriepark worden we omringd door tal van innovatieve bedrijven.

Jouw functie in een notendop

·       Jij staat in voor de projectadministratie, zowel tijdens de voorbereiding als de uitvoering van jouw project.

·       Jij zorgt voor een tijdige en kwalitatieve projectuitvoering, vanaf de voorbereiding tot de oplevering.

·       Jij bent het aanspreekpunt voor collega’s, klanten en partners. Met hen communiceer je proactief op een klantvriendelijke en vlotte manier.

·       Jij bent beheerder van de opgestelde budgetten. Financiën kennen voor jou geen geheimen, je kan een perfecte balans tussen uitgaven en kwaliteit bewaken.

·       Jij ben een meesterplanner. Elk project valt of staat met de capaciteit om goed te plannen en de planning flexibel aan te passen aan de realiteit.

·       Jij draagt veiligheid hoog in het vaandel.

·       Jij leidt of woont regelmatig werfvergaderingen bij.

·       Jij staat in voor de opvolging van aankopen en onderhandelt met leveranciers.

Wie ben jij?

·       Als projectleider leid jij jouw projecten in goede banen. Daarom beschik jij over een degelijke technische kennis en een stevige portie inzicht.

·       Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor een vlekkeloze en kwalitatieve oplevering van jouw project. Je hebt oog voor detail en streeft naar een perfecte afwerking.

·       Aangezien jij binnen je functie regelmatig met diverse profielen communiceert, ben jij vlot en professioneel in de omgang en beschik jij naast een perfecte kennis van het Nederlands en Engels ook over een basiskennis Frans.

·       Binnen jouw functie krijg je heel wat verantwoordelijkheid voorgeschoteld. Je kan dan ook perfect zelfstandig te werk gaan, neemt graag initiatief en denkt in oplossingen in plaats van in problemen.

·       Je beheert de budgetten en de planning van jouw projecten. Skills als het werken met accurate cijfers en het opstellen van nauwkeurige rapporten zitten verstevigd in jouw vaardigheidsgordel. Je kan vlot werken in Word en Excel.

·       Jij weet als geen ander dat geen enkele planning de realiteit overwint. Je kan je makkelijk flexibel opstellen, speelt dynamisch in op veranderingen en kan makkelijk omgaan met tijdsdruk en stress. Daarnaast respecteer je deadlines.

·       Aangezien jij verantwoordelijk bent voor een team en een kwalitatieve uitvoering, let jij steeds goed op de veiligheid op de werf en daarbuiten. Jij hebt een groot veiligheidsbesef en moedigt jouw team aan. Je beschikt al over een VOL-VCA attest of wil dit graag behalen.

·       Als projectleider ben jij geregeld op de baan, daarom is een rijbewijs B noodzakelijk.

·       Naast een rugzak vol goesting om erin te vliegen, heb jij ook vijf jaar ervaring op zak.

Wat bieden wij jou?

·       Een voltijds contract als bediende (40u);

·       Een afwisselende job in een dynamisch team;

·       Een professionele en fijne werkomgeving met veel ervaring;

·       Een competitief en aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen;

·       Doorgroeimogelijkheden.

 

Is een job als projectleider bij NLT-Pivaco jou op het lijf geschreven? Leid jij binnenkort diverse projecten binnen ons bedrijf in goede banen? Zend dan als de bliksem je cv en motivatiebrief naar jobs@cordeel.eu.