Teamleader projects

Als teamleader projects ben jij de drijvende kracht achter onze teams van projectleiders, werfleiders, lassers en pijpfitters. Vanuit vogelperspectief volg jij elk project en elk team nauwgezet op. 

Jij bent een geboren leider met een passie voor of interesse in industrieel leidingwerk. Je dag begin jij steevast optimistisch, met je snelste schoenen aan, je keel gesmeerd en je sociale skills op scherp.

 Klinkt dit als een functie die jou op het lijf is geschreven?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij NLT-Pivaco zijn we op zoek naar een gestructureerde en gedreven teamleader projects. Een krachtige allesziener met een plan op zak.

Wie zijn wij?

Vooraleer je besluit om met ons in zee te gaan, stellen we ons best even voor. Wij zijn marktleider in het plaatsen van industrieel leidingwerk, gespecialiseerd in RVS. 

Daarnaast bieden we onze klanten ook het volledige aanbod aan complementaire industriële diensten aan en begeleiden hen van engineering tot indienststelling. 

Onze thuishaven bevindt zich in Temse, niet ver van de Schelde, maar we blijven met onze voeten stevig aan wal. In het industriepark worden we omringd door tal van innovatieve bedrijven.

Jouw functie in een notendop

·       Jij staat in voor de dagelijkse leiding van onze projectenafdeling. Je coördineert en stuurt de operationele afdelingen aan en organiseert SCRUM meetings om de projectvoortgang en bijhorende uitdagingen te bespreken.

·       Jij zorgt voor de overkoepelende opvolging van alle lopende projecten en stimuleert de samenwerking tussen operatie en sales.

·       Jij wijst gewonnen offertes toe aan de verschillende projectleiders en volgt deze projectleiders vervolgens gedurende het volledige project op (planning, financiën, oplevering, evaluatie).

·       Jij polst bij de klant naar de tevredenheid over het afgewerkte project en hebt daarbij aandacht voor eventuele werkpunten. Die voer je vervolgens door op de werkvloer.

·       Jij werkt transparant en gestructureerd, legt wekelijks rapportages voor aan de CEO en zorgt ervoor dat afdelingsdoelen en KPI’s behaald worden.

·       Daarnaast ben jij gedreven door innovatie en kijk jij steeds uit hoe je onze bedrijfsprocessen kan optimaliseren. Je leidt veranderingsprocessen in goede banen om de efficiëntie op de werkvloer te verhogen.

·       Als teamleader coach en motiveer je een 60-koppig team, je wijst hen de nodige zelfstandigheid toe en draagt bij aan hun professionele ontwikkeling. Daarbij let jij er ook op dat iedere collega de functie uitvoert die hem/haar het beste ligt.

·       Jij zorgt er steeds voor dat onze projecten voldoen aan de vooropgestelde kwaliteitseisen- en normen. 

Wie ben jij?

·       Als teamleader projects stuur jij onze diverse teams aan en leid jij onze projecten in goede banen. Daarom beschik jij over een degelijke technische kennis, een sterk analytisch vermogen en een stevige portie inzicht.

·       Jij bent een geboren leider en motiveert teams moeiteloos met je immer aanwezige enthousiasme en zin om ervoor te gaan.

·       Aangezien jij binnen je functie regelmatig met diverse profielen communiceert, ben jij vlot en professioneel in de omgang en beschik jij naast een perfecte kennis van het Nederlands en Engels ook over een basiskennis Frans.

·       Je kan je ideeën en standpunten op een heldere, overtuigende en gestructureerde manier communiceren naar verschillende stakeholders.

·       Aangezien jij binnen jouw functie verantwoordelijk bent voor de goede werking van jouw teams, beschik jij daarnaast over een gezonde portie empathie. Je hebt oog voor het perspectief en de gevoelens van je teamleden en probeert vanuit die insteek ook oplossingen te zoeken bij problemen.

·       Binnen de diverse projecten waarvoor jij verantwoordelijk bent, kunnen er onverwachte wendingen plaatsvinden. Net daarom ben jij erg flexibel ingesteld, je werkt oplossingsgericht en past je vlot aan in nieuwe omstandigheden.

·       Je bent een gedreven, proactieve optimist die steeds voor zijn doelen wil gaan. Uitdagende situaties zie jij als boeiende kansen. Die drive en passie om ervoor te gaan, straal jij ook uit naar je team.

·       Naast een rugzak vol goesting om erin te vliegen, heb jij ook ervaring in een gelijkaardige functie, bij voorkeur in de piping industrie of aanverwante sector.

Wat bieden wij jou?

·       Een voltijds contract als bediende (40u);

·       Een afwisselende job in een dynamisch team;

·       Een professionele en fijne werkomgeving met veel ervaring;

·       Een competitief en aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen;

·       Doorgroeimogelijkheden.

 

Is een job als teamleader projects bij NLT-Pivaco jou op het lijf geschreven? Leid jij binnenkort diverse projecten en teams binnen ons bedrijf in goede banen? Zend dan als de bliksem je cv en motivatiebrief naar jobs@cordeel.eu.