Technische allround: Junior Projectleider – Verkoper – Calculator

TECHNISCHE ALLROUND JUNIOR PROJECTLEIDER – VERKOPER – CALCULATOR

Gedreven goochelaar met diverse trucs

Ben jij de gedreven goochelaar met jeugdig enthousiasme waar we bij NLT-PIVACO naar op zoek zijn? 

Tover jij vlot diverse skills uit je hoed? Laat jij je niet in één vakje duwen, maar proef jij het liefst van diverse functie-aspecten?
Spreekt zowel projectleiding als verkoop jou aan? Of ben jij ook geïnteresseerd in het in kaart brengen van de gewenste technische oplossing in samenspraak met de klant? 

Het calculeren van de nodige budgetten voor het project, het overtuigen van de klant en het communiceren met alle betrokken partijen?

Klinkt dit eindelijk als een functie die jou op het lijf is geschreven?

Dan zit je bij NLT-PIVACO misschien wel op je plaats. Wij geloven dat jij als allround profiel zelf jouw functie mee mag bepalen.

Wie zijn wij?

Vooraleer je besluit om je waaier aan talenten bij ons in te zetten, stellen we ons best even voor. Wij zijn marktleider in het plaatsen van industrieel leidingwerk, gespecialiseerd in RVS. Daarnaast bieden we onze klanten ook het volledige aanbod aan complementaire industriële diensten aan en begeleiden hen van engineering tot indienststelling. Onze thuishaven bevindt zich in Temse, niet ver van de Schelde, maar we blijven met onze voeten stevig aan wal. In het industriepark worden we omringd door tal van innovatieve bedrijven.

Jouw functie in een notendop

Als allround profiel kom je in contact met de diverse aspecten van ons bedrijf en kan je na verloop van tijd zelf bepalen welke koers je verder wil varen. Spreekt het in kaart brengen en verkopen van projecten jou aan of blink je juist uit in de uitvoering en opvolging ervan? Jij beslist mee over de inhoud van jouw functie.

·       Je overlegt met de klant en stelt vragen om een zo volledig en duidelijk mogelijk voorstel op te maken.

·       Je voert prijscalculaties uit en begroot de totale kost van het project. Daarbij hou je rekening met materiaal, manuren en machines.

·       Je overtuigt de klant op basis van een duidelijk, aantrekkelijk uitgeschreven voorstel, op maat van de vraag en aangepast aan zijn/haar behoeften.

·       Eens het project verkocht is, ga je aan de slag om onze “beloftes” (=ons offertevoorstel) op de meest kwalitatieve en efficiënte manier uit te voeren.

·       Je maakt afspraken met de klant, dit zijn technische afspraken, planningsafspraken en budgettaire afspraken.

·       Je zorgt voor een degelijke voorbereiding van het project: mensen inplannen, materialen aankopen, onderaannemers voorzien.

·       Je zorgt verder voor het aansturen van onze eigen organisatie. Jij bent de spil tussen de klant en onze mensen.

·       Doorheen het project stuur je bij waar nodig.

·       Je creëert een eindresultaat waar de klant van onder de indruk is.

Check onze vacatures voor calculator – projectleider om een beter idee te krijgen van jouw takenpakket.

Wie ben jij?

·       Je bent gepassioneerd door industriële leidinginstallaties en wil je verder verdiepen in onze wereld.

·       Je wil proeven van de verschillende aspecten van onze branches alvorens te beslissen waar jouw talenten het meest tot ontplooiing komen.

·       Jij haalt graag al je troeven uit de kast. Jij weet de klant te kneden, te overtuigen en legt deze nadien in de watten door een feilloos projectverloop te verzorgen.

·       Jij bent verantwoordelijk, flexibel en stressbestendig. Jij neemt initiatief en staat niet stil. Jij proeft het liefst van diverse functie-aspecten en leert graag bij van jouw collega’s.

·       Je bent communicatief en sociaal. Je kan vlot overweg met je collega’s en met onze diverse klanten. Je kan duidelijk jouw plan van aanpak of nieuwe ideeën en inzichten uit de doeken doen.

·       Je werkt resultaatgericht en efficiënt. Alles wat je doet is in functie van een productief verloop van het project.

·       Je streeft naar perfectie, maar weet ook dat niet alles steeds vlekkeloos verloopt. Daarom zie je er op toe dat de veiligheid en haalbaarheid bij ieder project gegarandeerd is.

Wat bieden wij jou?

·       Een voltijds contract als bediende (40u);

·       Een afwisselende job in een dynamisch team;

·       Een professionele en fijne werkomgeving met veel ervaring;

·       Een competitief en aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen;

·       Doorgroeimogelijkheden. Na 2-3 jaar kies jij zelf mee welke richting jij wil uitgaan, meer richting verkoop, of juist meer richting projectuitvoering, of een combinatie? Samen bekijken we wat past bij jou.


Is een job als technische allround junior projectleider – verkoper - calculator bij NLT-Pivaco jou op het lijf geschreven? Leid jij binnenkort diverse projecten binnen ons bedrijf in goede banen? Zend dan als de bliksem je cv en motivatiebrief naar jobs@cordeel.eu.