Werfleider

WERFLEIDER 

Kapitein der woelige werven

 

Zijn werven jouw tweede thuis? Sta jij het liefst achter het roer om jouw team de juiste richting uit te sturen? Navigeer jij makkelijk tussen de voorbereiding en opvolging van diverse projecten? Ga je graag in gesprek met je collega’s, klanten en professionele partners? Heb je bovendien een passie voor of interesse in industrieel leidingwerk?

Dan vaar je bij ons de juiste richting uit. Bij NLT-Pivaco zijn we op zoek naar een werfleider die onze woelige werven met plezier trotseert.

Wie zijn wij?

Vooraleer je besluit om met ons in zee te gaan, stellen we ons best even voor. Wij zijn marktleider in het plaatsen van industrieel leidingwerk, gespecialiseerd in RVS. Daarnaast bieden we onze klanten ook het volledige aanbod aan complementaire industriële diensten aan en begeleiden hen van engineering tot indienststelling. Onze thuishaven bevindt zich in Temse, niet ver van de Schelde, maar we blijven met onze voeten stevig aan wal. In het industriepark worden we omringd door tal van innovatieve bedrijven.

Jouw functie in een notendop

·       Jij staat in voor de voorbereiding en opvolging van diverse werven.

·       Jij bent verantwoordelijk voor je eigen teams.

·       Jij beheert het werfmateriaal, controleert en regelt de leveringen en zorgt voor een correcte projectplanning.

·       Jij controleert op veiligheid, uitvoering en kwaliteit van het werk.

·       Jij communiceert nauw met je collega’s en klanten.

·       Je woont regelmatig werfvergaderingen bij.

·       Je staat in voor de veiligheid van de uit te voeren werken.

·       Je onderhoudt een goede administratie van de verschillende werfactiviteiten.

·       Jij bent de link tussen projectmanagement en engineering aan de ene kant en de praktische uitvoering aan de andere kant.

Wie ben jij?

·       Om onze diverse projecten in goede banen te leiden, beschik jij over een degelijke technische kennis en een stevige portie inzicht.

·       Als werfleider ben jij verantwoordelijk voor een team dat naar jou kijkt bij vragen of problemen. Je bent communicatief, motiverend, organisatorisch en hebt oog voor de noden van je teamleden.

·       Binnen jouw functie sta jij in voor de voorbereiding en opvolging van diverse werven. Daarom kan je vlot zelfstandig werken, heb je oog voor detail, kan je aan de slag met Word en Excel en werk je gestructureerd.

·       Deadlines? Die klinken als muziek in je oren. Je bent flexibel en kan makkelijk om met tijdsdruk en stress.

·       Je klanten en partners en team kunnen op jou rekenen, jij komt immers steeds je afspraken na. Met hen communiceer je vlot in het Nederlands en Engels, en indien nodig ook in het Frans.

·       Waar anderen een probleem zien, zie jij de uitdaging om een oplossing te vinden.

·       Je bent van nature nieuwsgierig, neemt graag initiatief en speelt dynamisch in op veranderingen in de sector en/of het bedrijf.

·       Op de werf ben jij het alziend oog. Je hebt aandacht voor de veiligheidsmaatregelen en let op elk detail. Je beschikt al over een VOL-VCA attest of wil dit behalen.

·       Naast een rugzak vol goesting om erin te vliegen, heb jij ook twee jaar ervaring op zak.

·       Om vlot tussen jouw verschillende werven te kunnen schakelen, kan een rijbewijs B niet ontbreken.

Wat bieden wij jou?

·       Een voltijds arbeiderscontract (40u);

·       Een afwisselende job in een dynamisch team;

·       Een professionele en fijne werkomgeving met veel ervaring;

·       Een competitief en aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen;

·       Doorgroeimogelijkheden.

Is een job als werfleider bij NLT-Pivaco jou op het lijf geschreven? Sta jij binnenkort achter het roer van onze diverse werven? Stuur dan als de bliksem je cv en motivatiebrief naar jobs@cordeel.eu.