Brasserie Saint-Feuillien kan meer bier opslaan.

Roestvrij stalen buizen van NLT Pivaco Group verbinden een nieuwe opslagtank met de brouwersvaten van Saint-Feuillien.

Verhoogde productie

Belgen zijn bierdrinkers en dat merken ze ook bij Saint-Feuillien. Zij zagen de vraag naar hun bieren de afgelopen jaren sterk stijgen. Eerder legden we al de leidingen en sloten we alle machines aan op hun nieuwe productiesite, maar de extra liters moesten ook nog ergens naar toe. Daarom riepen de brouwers opnieuw onze hulp in om een gloednieuwe biertank aan te sluiten. Een hele klus met roestvrij stalen leidingen en koppelbochten die bovendien stevig genoeg moesten zijn om de druk van de CO2 die aan het bier wordt toegevoegd aan te kunnen.

Nu al een nieuw project in het verschiet

Het project bij Saint-Feuillien verliep erg vlot met een tevreden klant tot gevolg, weet Davy De Boodt, werfleider bij NLT Pivaco: "De laatste zes jaar deed NLT Pivaco de meeste werken bij Saint-Feuillien. Dat ze deze keer bij ons terugkwamen, spreekt voor zich. Ook deze werf kunnen we met een goed gevoel voor beide partijen afronden. En dat heeft zo zijn gevolgen: er staat ondertussen een nieuwe grote opdracht in de steigers. In 2019 plant het bedrijf hun productie nog uit te breiden. Daarvoor hebben ze ons nu al gevraagd om de budgettering uit te werken."

Zoekt u een partner met kennis van zaken om uw fabriek van leidingen te voorzien? Contacteer ons en we helpen u met plezier.