NLT-Pivaco golft tegen kanker

'No man is an island', wist de Engelse schrijver John Donne al enkele eeuwen geleden. NLT-Pivaco gelooft dat ook bedrijven geen eilanden mogen zijn.

Daarom willen we actief bijdragen tot de maatschappij waarin we leven. Bij NLT-Pivaco zetten we mensen en hun talenten centraal, dat kan je ook zien op de homepagina van onze website. In dat kader hebben we voor Golf Beats Cancer gekozen. Het initiatief verenigt individueel talent en zorgt voor een ontmoeting van mensen uit verschillende sectoren. Sponsorende bedrijven, zoals NLT-Pivaco, mogen klanten en medewerkers uitnodigen om een balletje te slaan.

Golftoernooien tegen darmkanker

Golf Beats Cancer is een organisatie die leden van golfclubs uitdaagt om deel te nemen aan een leuke en professionele wedstrijd ten voordele van Kom op Tegen Kanker. Dit jaar wil Golf Beats Cancer darmkanker helpen verslaan. De toernooien, waar onder andere professionele sporters en BV’s aan deelnemen, bezorgen elke golfer een onvergetelijke dag, op en naast het terrein. Naast de eer valt er te winnen uit een mooie prijzenpot. De kans bestaat dat je mag deelnemen aan het jaarlijkse eindtoernooi.

Zo ging de bal aan het rollen…

Erik Groes: "Mijn echtgenote en ik hoorden op de golfbaan over dit initiatief. We twijfelden geen seconde om ons hiervoor in te zetten, ook financieel. Onze medewerkers en klanten proberen we er zo veel mogelijk bij te betrekken. Zij zullen zeker een passende activiteit vinden in de goedgevulde kalender."

Golf Beats Cancer werd in 2015 opgericht door drie gepassioneerde golfers die zich belangeloos inzetten voor het goede doel. Jan Cleenewerck houdt zich als PGA-Pro en coach bezig met de sportieve organisatie, de marketing en communicatie wordt verzorgd door Frank Mooijaart en Herman Smet leidt alles in goede financiële banen.

Doe mee

Wil je meer weten over Golf Beats Cancer? Zou je zelf graag deelnemen aan een van de toernooien? Heb je zin om een bijdrage te leveren aan dit initiatief? Meer informatie kan je bekijken op de website www.golfbeatscancer.be.

Tot binnenkort.