Palm schenkt klaar bier

Brouwerij Palm (Swinkels Family Brewers) schakelde al eerder de hulp van NLT-Pivaco in om hun brouwerij van de toekomst uit te bouwen.

Palm schenkt klaar bier

Brouwerij Palm (Swinkels Family Brewers) schakelde al eerder de hulp van NLT-Pivaco in  om hun brouwerij van de toekomst uit te bouwen. Om de kleur van hun gouden brouwsel nog te verfijnen, werd opnieuw onze expertise ingeroepen.

Nieuwe centrifuge voor helderder bier

Toen Palm een nieuwe centrifuge aankocht, werd NLT-Pivaco aangesproken om deze vakkundig aan te sluiten en te onderhouden. “Wij doen voor Palm al verschillende projecten. In het verleden hebben we onze expertise bewezen en vooral aangetoond dat we respect hebben voor planning en budget”, zegt Dries Bolssens, Account Manager bij NLT-Pivaco, “We zijn dan ook trots dat we intussen echt mee deel uitmaken van het brouwproces van dit heerlijke bier.”

De nieuwe centrifuge zorgt voor helder bier en bepaalt de uiteindelijke kleur. De installatie werd ingepast in de bestaande lijn om het product nog te verbeteren. Als deel van de groep Bavaria moet Palm natuurlijk zorgen voor stabiliteit en kwaliteit, dus gebeurde de voorbereiding minutieus en werden de hoge verwachtingen zeer duidelijk aan NLT-Pivaco voorgelegd.

Helder bier, heldere communicatie

“We waarderen Palm heel erg omdat ze niet alleen klaar bier, maar vooral ook klare wijn schenken. Figuurlijk wel te verstaan”, lacht Dries Bolssens, “Er was van in het begin een zeer duidelijke communicatie en hoewel we bij hen vooral instaan voor de uitvoering van hun ontworpen plannen, zie ik het als een uitdaging om net dat stapje verder te gaan. We geven en krijgen zeer duidelijke feedback, wat ervoor zorgt dat zelfs de geringste problemen meteen… uitgeklaard worden.”

Wat doet NLT-Pivaco voor Palm?

  • Uittekenen plannen: de plannen werden omgezet van een 2D-ontwerp op papier naar een 3D-ontwerp in de realiteit
  • Installatie: NLT-Pivaco zorgt voor de installatie van de lijnen van planning tot afwerking
  • Onderhoud: revisies, kleine herstelwerken, preventief onderhoud… NLT-Pivaco houdt alles netjes draaiende
  • Opvolging: budget, planning en kwaliteit worden nauwlettend in de gaten gehouden

Wilt u ook klaar bier schenken? Heeft u plannen voor uw brouwerij? Neem contact op, er staat een team ervaringsdeskundigen voor u klaar.