Teams op maat van het werk

Medicijncapsuleproducent Lonza doet regelmatig beroep op NLT-Pivaco voor het upgraden van hun 46 productielijnen en ander groot en klein leidingwerk.

Al tien jaar garant voor kwaliteit

Als internationale producent verwerkt Lonza ongeveer 200 miljard capsules verspreid over hun verschillende vestigingen. Een deel daarvan wordt in Bornem geproduceerd waar elke dag een miljoen capsules per lijn van de band rollen. Het bedrijf produceert zijn medicijncapsules altijd met de meest geavanceerde machines die op de markt beschikbaar zijn om zo aan de hoge kwaliteitseisen van de farmaceutische industrie te voldoen. Intussen helpt NLT-Pivaco Lonza al tien jaar bij het verbeteren van machines door ze aan te sluiten met kwaliteitsleidingwerk en een snelle service.

Korte deadlines zijn geen probleem

De deadlines bij Lonza zijn zeer strak. Daarom moet NLT-Pivaco ervoor zorgen dat de updates van de toestellen zo weinig mogelijk impact hebben op de werking van de productielijnen. Op twee tot drie weken moet ons werk altijd af zijn. We zijn dan ook erg trots dat we in tien jaar nog geen enkele deadline gemist hebben. Zelfs wanneer we op een onverwacht obstakel stuiten, komen onze medewerkers met een creatieve oplossing waardoor we verder kunnen.

Teams op maat van het werk

Twee van onze medewerkers vertoeven altijd op de productiesite bij Lonza voor permanente ondersteuning. Dat team breiden we flexibel uit naargelang het werk, iets wat we met tien jaar ervaring bij hen goed kunnen inschatten. Bij een omschakeling bereiden we zoveel mogelijk voor en zorgen we dat er voldoende mankracht is om alles vlot te laten verlopen. Moeten we plots een versnelling hoger schakelen om een deadline te halen? Dan hebben we voldoende ruimte om snel extra medewerkers op te trommelen.

Uw productie vernieuwen met zo min mogelijk onderbreking? Neem gerust contact met ons op en we kijken samen hoe we u best helpen.